Bied je lichamen aan!

door Joseph A. Freeman

Onze Vader vraagt eerst of wij onze lichamen willen aanbieden. Onze ogen moeten alles door Hem heen zien, onze oren moeten alleen de echo van Zijn wil horen, onze lippen moeten tot lof van Hem spreken, onze voetstappen moeten door Hem geleid worden. Ieder orgaan van ons lichaam moet met een draadloze verbinding afgestemd zijn om Hem te behagen en moet in perfecte harmonie zijn met Zijn wil. En haarbreed naar rechts of naar links kan onvrede brengen, niet aan de Verkondiger, maar onvrede in onszelf.

Er is veel in onze dagelijkse wandel dat kan voorkomen dat we goed zijn afgestemd op onze Vader, maar het is niet het nieuwe denken, dat in gebreke is, maar het oude denken, dat strijdt tegen het nieuwe. Laten we allemaal in 1937 beter afgestemd zijn dan in 1936. Aangezien het een jaar van externe interventies zal zijn, is het nog meer van belang om gevoelig af te stemmen, want de hemelse krachten zullen snel toenemen, onzichtbare vijanden.

Er zullen geen nieuwe onderdelen vereist zijn voor onze draadloze verbinding met onze Vader, want wij zijn perfect gemaakt, zonder smet. Maar een zeer gevoelige afstemming zal nodig zijn om onszelf in perfecte vrede te houden. God geeft ons meer genade, wanneer de grote machten van het kwaad zich roeren.

©Concordant Publishing Concern© www.hetbestenieuws.nl